23.04.2021

Леново ПРОМО Новата генерација на ThinkPad E14 достапна и кај нас

Перформанси на кои можеш да се потпреш секаде и секогаш

 08.04.2021

Леново ПРОМО ThinkPad лаптоп - стандард за бизнис компјутер

ThinkPad X1 Extreme - Екстремна моќ. Екстремни можности.

 08.04.2021

Леново ThinkPad - Нови функции на тастатурата

Нови функциски копчиња на Lenovo ThinkPad тастатурата

 01.04.2021

Леново ПРОМО Yoga 9. 14" луксузен конвертабилен лаптоп

Најдобриот 14" лаптоп на пазарот наменет за забава

 26.03.2021

Леново ПРОМО Подгответе се за новиот LEGION 5 GAMING лаптоп

Минималистички дизајн со моќни перформанси

 25.03.2021

CES 2021: Преглед на Lenovo Legion 5

Lenovo Legion 5 - конфигурација за максимални гејминг перформанси

 18.03.2021

Запознајте ја новата работна околина со ThinkBook 15 Gen2

Работете од дома со најреволуционерната технологија на ThinkBook 15 Gen2

 17.03.2021

Леново ПРОМО Најреволуционерната технологија и кај нас со ThinkBook 15 G2

Дали сте подготвени за следната револуција во работната околина?

 16.03.2021

Отпакување на Lenovo Yoga Creator 7

Сега можете да го погледнете отпакувањето на Lenovo Yoga Creator 7