23.04.2021

Леново ПРОМО Новата генерација на ThinkPad E14 достапна и кај нас

Перформанси на кои можеш да се потпреш секаде и секогаш

 08.04.2021

Леново ПРОМО ThinkPad лаптоп - стандард за бизнис компјутер

ThinkPad X1 Extreme - Екстремна моќ. Екстремни можности.

 01.04.2021

Леново ПРОМО Yoga 9. 14" луксузен конвертабилен лаптоп

Најдобриот 14" лаптоп на пазарот наменет за забава

 26.03.2021

Леново ПРОМО Подгответе се за новиот LEGION 5 GAMING лаптоп

Минималистички дизајн со моќни перформанси

 17.03.2021

Леново ПРОМО Најреволуционерната технологија и кај нас со ThinkBook 15 G2

Дали сте подготвени за следната револуција во работната околина?

 15.02.2021

Леново ПРОМО Новата генерација на ThinkPad Е15 достапна кај нас

Компактна конструкција која нуди максимална мобилност

 18.01.2021

Леново ПРОМО Десктоп со монитор по ИЗВОНРЕДНА ЦЕНА

Поставете поголеми граници на продуктивност

 20.11.2020

Леново ПРОМО ThinkPad X1 Fold - првиот лаптоп во светот што се преклопува

Моментално најреволуционерната технологија се вика X1 FOLD